Warning: The magic method NinjaFormsAddonManager\WordPress\Plugin::__wakeup() must have public visibility in /home/beitds96/yca.bg/wp-content/plugins/ninja-forms-addon-manager/lib/wordpress/plugin.php on line 22
Курсове -

Курсове

Кариерни Умения

Целта на 12-те модула за създаване на умения за управление на кариерата е да ти послужат да развиеш най-важните кариерни компетенции, от които се нуждаеш, за да се ориентираш успешно в своя живот и кариера в бурната ера на четвъртата индустриална революция. Препоръката на Европейския съвет относно ключовите компетентности за учене през целия живот (2018) очертава набора от осем ключови компетентности, необходими за осигуряване на лична реализация и развитие, активно гражданство, социално включване и заетост.

Дигитални и Предприемачески умения

За да бъдеш успешен предприемач, е необходимо да можеш да разпознавате възможността, когато се появи, или да я създаваш, когато никой не я вижда. За целта е необходимо да изследваш и разбереш проблемите около себе си и да откриеш липсите, които трябва да бъдат запълнени.

Курсовете са налични в платформата GoodWorky.

GoodWorky е онлайн платформа за обучения, споделяне на идеи, мнения, знания и ресурси. Съществена част от платформата е секцията за онлайн обучение, в която всеки потребител може да се обучава посредством курсове, разделени на различни модули.

С участието в Младежка Академия за Кариера и завършването на обучителните програми в платформата ще имаш възможност да се срещнеш с работодатели и да се издигнеш до нови кариерни висоти. Чрез менторство и обмяна на опит и идеи ще получиш шанс за започване на първа работа или да намериш следващото място, в което да развиваш талантите си. 

Всички останали ресурси на платформата също са на твое разположение.